Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
damianpaula Utilizator +
Data inscrierii: 04/07/2007 Mesaje: 156 Locatie: Galati
|
Trimis: Joi 08 02, 2007 3:54 pm Titlul subiectului: referitor durata medie de spitalizare???????? |
|
|
uitati-va va rog la durata medie de spitalizare si poate ne lamuriti ce cauta nr.de paturi acolo pentru ca formula data de minister e asta:
Durata medie de spitalizare =Om zile spitalizare/(Bolnavi aflati la inceputul perioadei + Bolnavi intrati in cursul perioadei)
mie normal mi-ar iesi un 4, 33 fata de durata medie nationala care-i 5 dar cand vezi 91,46 zau ca-ti sta inima. |
|
Sus |
|
 |
sp darabani Utilizator +
Data inscrierii: 30/07/2007 Mesaje: 74
|
Trimis: Joi 08 02, 2007 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
si noi am patit la fel am corectat
asa
dupa introducerea datelor luna ian am descarcat din nou de pe forum aplicatia, si s-au refacut indicatorii |
|
Sus |
|
 |
damianpaula Utilizator +
|
Trimis: Joi 08 02, 2007 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
si nu-mi sterge datele?
eu am bagat tot, dar nu fac exportul ca sunt chestii de care nu sunt sigura, in rest imi iese relativ bine cel putin ind.economici care ma privesc pe mine.Multumesc mult ptr.raspunsul prompt.Sper sa terminam odata aplicatia asta. |
|
Sus |
|
 |
adiilie Moderator
Data inscrierii: 27/06/2007 Mesaje: 706
|
Trimis: Joi 08 02, 2007 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Trebuie descarcat de pe forum noul executabil si cele 2 fisiere FXP in acesta ordine
Executabilul se descarca intrind pe prima pagina de pe forum la Modificari fata de versiunea 4.0 -> Descarcare aplicatie
Cele 2 fisiere FXP se descarca intrind pe prima pagina de pe forum la Modificari la versiunea 4.1 -> Se adauga ... . In aceasta pagina sunt 2 link-uri fiecare descarcind unul din fisierele FXP
Datele nu se sterg. Pt. siguranta, faceti o copie la subdirectorul DBF inainte de a descarca versiunile noi. |
|
Sus |
|
 |
damianpaula Utilizator +
|
Trimis: Lun 08 06, 2007 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc , acum iese bine |
|